Het Consulaat is overgenomen door UPD en zal worden samengevoegd met het adviesbureau dat is gevestigd in Amstelveen. In de aankomende maanden zal de dienstverlening van Het Consulaat geïntegreerd worden binnen de dienstverlening van UPD. Dit resulteert in een unieke, integrale aanpak waarbij beproefde verbetermethodes en gedragsverandering hand in hand gaan.

UPD bestaat sinds 2002 en is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Bij UPD werken ruim 60 medewerkers dagelijks aan verbeter- en verandertrajecten binnen de Zakelijke Dienstverlening, Industrie, Overheid en het Onderwijs. Hiervoor gebruiken ze beproefde verbetermethodes als Lean, Lean Six Sigma en Agile.

Bij Het Consulaat werkten we de afgelopen jaren al regelmatig samen met UPD bij verschillende klanten en delen de visie dat harde en zachte verandering onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Deze visie gaan we nu samen omzetten in een integrale dienstverlening waar de beproefde verbetermethodes én gedragsverandering samen worden gebracht.

Het Consulaat wordt UPD
De aankondiging van de overname is een belangrijke stap in de integratie, maar betekent niet per direct het einde van onze naam. Tijdens de integratie zal de merknaam van Het Consulaat blijven bestaan. De collega’s van Het Consulaat zijn ondertussen bij UPD in dienst getreden. Uiteraard blijven zij doorwerken aan de lopende projecten, alleen doen zij dit nu vanaf het kantoor in Amstelveen.

Uiteindelijk zal Het Consulaat volledig opgaan in UPD. Hoe en op welke termijn de naam van Het Consulaat wordt uitgefaseerd zal in de nabije toekomst blijken.

De samenwerking met UPD is altijd heel prettig geweest en we kijken dan ook uit naar de aankomende periode waarin we volledig samengaan. Mocht je vragen hebben over de integratie, laat het ons dan weten, we zijn nog gewoon bereikbaar op de bekende contactgegevens.

Vragen naar aanleiding van dit artikel? Stuurt u dan een e-mail naar info@upd.nl of neem telefonisch contact op via: 020 345 3015